Beach House Bistro pradeda dirbti

2013-12 066 (348x640)Sekmadienis. Nuėjau prie vandenyno nusimaudyti, saulės palydėti, žiūriu – nauja užeiga atidaryta prie pat mano namų. Vadinasi Beach House Bistro.

Gera žinia – gretimai esanti Lanio užeiga jau spėjo nusibosti. Jau nebelaiko ten mano vyno, savo nusipirko 3 butelius ir nori, kad mokėčiau po 3000 (60 lt). Bent būtų už ką, bet jų portugališkos juodos katės (Gato Negro) supermarkete galiu už 1000 gauti. Saiką reikia turėti antkainį užsidedant. Be to ten ir servisas pagedo, ypač kai šeimininko vietoj nebūna.

Naujoje vietoje vyno taip pat neturi, iš vis alkoholiu neprekiauja, bet gali atnešti ko tik pageidausi. Savininkas net pats pasiūlė man savo vyną atsinešti, ledukų duotų atsišaldymui. Šį kartą Kalsbergo užsisakiau. 350 paprašė, brangiau, nei kitur, na bet nieko. Paskui, kai dar vieno butelio paprašiau, pasakė, kad apsiriko, tas alus 300 kainuoja, tad už antrą 250 tepaėmė. Meniu čia standartinis, tik suintrigavo citrinų sultyse pamarinuotos keptos žuvytės, reikės pabandyti. Manau, kad pamėgsiu šią vietą. Gal tik muziką pakeisti reikėtų. Neabejoju, jog savininkas uždėtų mano, bet tik buduliai atsineša savo kasetes į restoranus. Lai groja tie bumčikai, ne tokie jie tragiški, ir blogiau būna.

Vaizdas iš Beach House Bistro

Saulėlydis iš Beach House Bistro

This entry was posted in Dienoraštis, Šri Lanka and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *